KAPCSOLAT

Súkromná stredná odborná škola
Magán Szakközépiskola
Fučíkova 426, 925 21 Sládkovičovo
tel: 031 784 0134, 0907 513 525
e-mail: info@ssos-sladkovicovo.sk

» Tanulmányi szakok
Végzősök profilja

A tanulmányi szak végzőse egy széles profillal rendelkező szakember, aki képes egyedül ellátni a nyomdaiparban, a reprodukciós stúdiókban, a kiadó vállalatoknál, valamint a reklám- és marketing ügynökségekben folyó munkálatokat. Képes ellátni mindazokat a munkákat, amelyek a nyomtatványok kiadásával, megszerkesztésével és publikálásával összefüggenek.

A tanulmányi szak végzőse széles szakmai tudással és általános ismeretekkel rendelkezik. A gyakorlati ismeretek elsajátításával felkészült a digitális és nyomtatott kiadványok előkészítésére, honlapok szerkesztésére, valamint a képi és szöveges információk adathordozókon való elhelyezésére, továbbá a kiadványok hálózati vagy nyomtatott formájú megjelenítésére. Képes továbbá grafikai tervek készítésére, szekvenciák digitális médiákkal való feldolgozására. A végzős további, a középiskolai tanulmányok utáni képzéssel tovább növelheti a képesítését, felkészült a főiskolai tanulmányok folytatására is.

A tanulmányi szak végzőse érvényesül a digitális médiák készítésével foglalkozó intézményekben, reprodukciós és grafikai stúdiókban, kiadó vállalatoknál, hálózati kommunikációs és hasonló szolgáltatásokat nyújtó vállalatoknál. 

www.ssos-sladkovicovo.sk © 2015 Všetky práva vyhradené! Minden jog fenntartva! designed by: JOKERMEDIA.eu
OWJkMDUxO